CONTACT: 0111 692442 / REDACTIE@TIJDSCHRIFTSD.NL

logo Tijdschrift Schouwen-Duiveland

Abonnementen

boeken 'Over de kop van Schouwen' en 'Het laatste oorlogsjaar'

Als u zich abonneert op het tijdschrift ‘Schouwen-Duiveland’, ontvangt u viermaal per jaar het tijdschrift. De prijs voor een jaarabonnement bedraagt € 33,50 per jaar (inclusief btw). U krijgt daarvoor vier edities per jaar.

Als u zich als abonnee opgeeft, kunt u kiezen uit een welkomst­geschenk. Dat krijgt u van ons helemaal gratis. De keus is aan u.

U kunt kiezen uit het boek: ‘Over de Kop van Schouwen’ van dr. Jop Steenhof de Jong ter waarde van € 19,95.
Of het boek: ‘Het laatste oorlogsjaar in Zierikzee’ van dr. Jop Steenhof de Jong ter waarde van € 29,95. Opgeven kan via het formulier hieronder.

Ja, noteert u mij als nieuwe abonnee op het tijdschrift ‘Schouwen-Duiveland’. Ik ontvang graag het cadeau op mijn adres. Mijn gegevens noteer ik hieronder. Het cadeau wordt mij toegezonden na betaling van de factuur.

  Mijn gegevens:

  Factuuradres (indien afwijkend van eigen adres):

  Ik kies het boek:
  Het laatste oorlogsjaar in Zierikzee
  Over de Kop van Schouwen

  Kent u nog iemand die geïnteresseerd is in de economische, sociale, landschappelijke, culturele en historische aspecten van het bijzondere eiland Schouwen-Duiveland? Maak hem of haar dan nu abonnee en ontvang van ons als dank een leuke verrassing voor uzelf! Een jaar­abonnement kost slechts € 33,50 per jaar (inclusief btw). U krijgt dan vier keer per jaar het tijdschrift thuis toegezonden. Profiteer mee van uw gemeen­schappelijke interesse en vul onder­staand formulier in.Ja, noteert u mij als cadeaugever van het Tijdschrift ‘Schouwen-Duiveland’. Stuur a.u.b. het tijdschrift aan onderstaand persoon. Ik ontvang graag zelf het welkomst­geschenk gratis. Mijn gegevens en die van de nieuwe abonnee noteer ik hieronder. Het welkomst­geschenk wordt mij toegezonden na betaling van de factuur voor het cadeau abonnement.

   De nieuwe abonnee is:

   Stuur mij, als cadeaugever, de factuur voor de nieuwe abonnee:

   Ik kies het boek:
   Het laatste oorlogsjaar in Zierikzee
   Over de Kop van Schouwen