Tijdschrift Schouwen-Duiveland

Abonneren op het tijdschrift Schouwen-Duiveland

Geef uzelf Schouwen-Duiveland cadeau en ontvang een aardige verrassing!

Als u zich abonneert op het tijdschrift ‘Schouwen-Duiveland’, ontvangt u viermaal per jaar het tijdschrift. De prijs voor een jaarabonnement bedraagt € 29,50 per jaar (vier uitgaven) inclusief BTW (in het buitenland: € 50,00 exclusief BTW). Als u zich als abonnee opgeeft, ontvangt u van ons als dank een aardige verrassing! U kunt u opgeven via het formulier hieronder.

Geef een ander Schouwen-Duiveland cadeau en ontvang een aardige verrassing!

Kent u nog iemand die ge´nteresseerd is in de economische, sociale, landschappelijke, culturele en historische aspecten van het bijzondere eiland Schouwen-Duiveland? Maak hem of haar dan nu abonnee en ontvang van ons als dank een leuke verrassing voor uzelf! Een jaarabonnement kost slechts € 29,50 voor vier uitgaven (in het buitenland: € 50,00 exclusief BTW). Profiteer mee van uw gemeenschappelijke interesse en vul onderstaand formulier in.Ja, noteert u mij als nieuwe abonnee op het tijdschrift ‘Schouwen-Duiveland’. Ik ontvang graag het cadeau op mijn adres. Mijn gegevens noteer ik hieronder. Het cadeau wordt mij toegezonden na betaling van de factuur.


Mijn gegevens
 


* altijd invullen a.u.b.


Factuuradres
(indien afwijkend van eigen adres)


Ja, noteert u mij als cadeaugever van het tijdschrift ‘Schouwen-Duiveland’. Ik ontvang graag het cadeau op mijn adres. Mijn gegevens en die van de begunstigde noteer ik hieronder. Het cadeau wordt mij toegezonden na betaling van de factuur.


Gegevens begunstigde
(indien cadeau-abonnement)


U een aardige verrassing,

wij een nieuwe abonnee!

© TSTP bv